Muismatten bedrukken

Op zoek naar een voordelig en handig accessoire voor op kantoor? Bedrukte muismatten zijn een mooie manier om reclame te maken voor je bedrijf en om mensen een fijn cadeau te geven. Bij muismatten.nl laat je muismatten bedrukken met jouw ontwerp. We verkopen muismatten in alle soorten en maten: van gekleurde muismatten tot muismatten die in full colour bedrukt kunnen worden en ronde muismatten. Je vindt altijd een muismat die past bij je wensen in ons assortiment. Gebruik de muismatten als promotiemiddel door ze gratis uit te delen op evenementen of voorzie je medewerkers van een nieuwe muismat met bedrijfslogo.Muismat Serfat blauw

Ronde muismat bedrukken

Muismat Exfera blauw

Muismat Fotolijst Pictium Wit

Muismat bedrukken snel

Vaniat Muismat Wit

Muismat Roland wit

Walin Antibacteriële Muismat Wit
Sinjur Papieren Muismat Natuurlijk
Grote muismat bedrukken

Sublimatie muismat Sulimpad wit
Rat Muismat En Etui (Tbv Muis) Zwart
Topick Kurken Muismat Naturel
Muismatten goedkoop
Kurk muismat Matty beige
Rpet Mousepad Cleaner Anti-Slip Muismat Wit
Suborond Sublimatie Muismat Wit
Subomat Sublimatie Muismat Wit
Muismat groot Zwart

Full-Colour Muismat
Muismatten bestellen
Brite Mat® muismat met bandmateriaal Zwart
Brite Muismat Zwart
Subomat Xl Sublimatie Muismat Wit
Brite Mat® lichtgewicht muismat Zwart
Ronde muismat wit
Muismat Minet blauw

Ergonomische eva muismat Ergopad zwart
Q Mat® ronde muismat Zwart
Q Mat® rechthoekige muismat Zwart
Brite-Mat® combiset 2 van muismat en onderzetter Zwart
Brite-Mat® combiset 3 van muismat en onderzetter Zwart
Pure muismat met antibacterieel additief Wit
Micey Opvouwbare Muismat Grijs
Brite-Mat® combiset 1 van muismat en onderzetter Zwart
Muismatten laten bedrukken in de kleur rood

Gong Muismat (Kobalt) Blauw

Q-Mat® A4-formaat tellermat Zwart
Q Mat® combiset 1 van muismat en onderzetter Zwart
Q-Mat® driedelige combiset van muismat en onderzetter 2 Zwart
Q-Mat® driedelige combiset van muismat en onderzetter 3 Zwart
Q-Mat® driedelige combiset van muismat en onderzetter 5 Zwart
Kaishen Muismat Van Kurk Natuurlijk
Swiss Peak GRS gerecycled PU-muismat zwart
Q-Mat® A3-formaat tellermat Zwart
Q-Mat® A2-formaat tellermat Zwart
Dropol Muismat Met Wireless Oplader Zwart
Relium Muismat Met Ingebouwde Draadloze Oplader Bruin
Cork Wireless Charging Mousepad Muismat Hout
Muismat met draadloze oplader kurk 5W natuur
Prijs per stuk
€ 0.30€ 22.00
Kleur
(3)
(12)
(1)
(7)
(4)
(9)
(5)
(2)
(2)
(11)
(15)
(34)
Materiaal
(3)
(7)
(2)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(4)
(1)
(4)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(8)
(1)
(2)
(2)
(2)
(1)
Merk
(17)

Muismatten met logo

Bij muismatten.nl laat je muismatten bedrukken met je logo. Muismatten met logo zijn ideaal om in te zetten als promotiemiddel. De muismatten zijn herkenbaar en mensen denken regelmatig aan je bedrijf wanneer ze deze muismat op hun bureau hebben liggen. Onze muismatten kunnen bedrukt worden en op iedere muismat is ruimte voor een klein of groter logo. Let er bij het kiezen van muismatten op hoe groot het drukoppervlak is en in hoeveel kleuren de muismatten bedrukt kunnen worden. Zo kies je een muismat die aansluit bij jouw behoeften en waar je logo op de juiste manier op gedrukt kan worden. Bij muismatten.nl bedrukken we muismatten in hoge kwaliteit, zodat je een mooi promotiemiddel hebt.

Muismatten met opdruk

Naast je logo laat je op muismatten ook allerlei andere ontwerpen drukken. Op muismatten met een groter drukoppervlak kun je bijvoorbeeld een grafische print of een mooie spreuk laten drukken met daarnaast je logo. Zeker op full colour muismatten kun je je uitleven met het ontwerp. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk! Je kunt er ook voor kiezen om de muismatten te bedrukken met een foto of afbeelding. Zo leg je een mooie herinnering vast op een muismat of druk je de foto van je kantoor op de muismatten. Voor muismatten met een opdruk is het belangrijk dat er voldoende drukoppervlak is en daarom let je hierop bij het kiezen van een muismat. Bij ieder product zie je de mogelijkheden vermeld staan.

Goedkoop muismatten bedrukken

Goedkoop muismatten bedrukken doe je bij muismatten.nl. In ons assortiment vind je veel modellen muismatten die voor minder dan een euro, en in sommige gevallen voor minder dan vijftig cent, verkrijgbaar zijn. Per muismat zie je de prijzen vermeld, die afhangen van de gekozen druktechniek, de hoeveelheid kleuren in het ontwerp en de oplage. Bij een hogere oplage, is de prijs per muismat lager en je kunt dus geld besparen door meer muismatten in één keer te besparen. Instelkosten worden ook vermeld bij het product en door in één keer alle muismatten te bestellen, betaal je de instelkosten ook maar één keer. Voordelige muismatten zijn ideaal om uit te delen op evenementen of beurzen.

Gekleurde muismatten

Gekleurde muismatten trekken de aandacht en dat maakt ze ideaal als promotiemiddel. Bij muismatten.nl vind je allerlei kleuren muismatten. Je kiest bijvoorbeeld voor blauwe, gele, groene of rode muismatten met een rechthoekig formaat. Muismatten in dezelfde kleuren zijn verkrijgbaar in rond formaat. Andere exemplaren zijn ook verkrijgbaar in kleuren zoals roze of oranje. Let erop dat je een kleur kiest die past bij je bedrijf en de huisstijlkleuren van je bedrijf. Zo sluit de muismat als promotiemiddel aan op de bestaande communicatie en zullen mensen je bedrijf makkelijker herkennen. Let er ook op dat de kleuren van je ontwerp passen bij de kleur van de muismat.

Bedrukte muismatten als giveaway

Giveaways worden door allerlei bedrijven georganiseerd. Dit kan een wedstrijd zijn waarbij je een aantal producten weggeeft, bijvoorbeeld na het houden van een prijsvraag. Een giveaway, oftewel het weggeven van een product, kun je ook op een evenement doen door tasjes met leuke spulletjes uit te delen. Bedrukte muismatten als giveaway bestel je bij muismatten.nl. Je laat de muismatten als giveaway bedrukken met een logo of een combinatie van een logo en een ander element, zodat je tegelijkertijd reclame maakt. Omdat muismatten voordelig zijn, zijn ze geschikt om gratis weg te geven. Het is een kleine investering om bedrukte muismatten als giveaway te laten maken, maar het zorgt wel voor langdurige reclame.

Muismatten als relatiegeschenken

Muismatten als relatiegeschenken bedrukken we bij muismatten.nl in hoge kwaliteit. Je levert een ontwerp naar keuze aan en wij zorgen ervoor dat je een mooi relatiegeschenk ontvangt. Kies voor een luxer model muismat waarop je een tof ontwerp laat drukken. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld muismatten van kurk die tegelijkertijd als oplader kunnen dienen. Dit is een origineel cadeau met meerdere functies waarmee je relaties geheid blij maakt. Naast het exemplaar van kurk, verkopen we nog allerlei andere soorten muismatten die kunnen opladen, al dan niet draadloos. Andere opties zijn muismatten met een polssteun of met een ingebouwde rekenmachine.

Muismatten in full colour bedrukken

Voor de tofste ontwerpen kies je muismatten die in full colour bedrukt kunnen worden. Full colour muismatten kunnen vaak over de gehele oppervlakte bedrukt worden met een foto of print. Je kunt een toffe print maken met je huisstijlkleuren, waarin je ook je logo verwerkt. Een andere optie is een foto van een mooie herinnering of een grafische print met een aantrekkelijke uitstraling. Een opvallende muismat is de beste manier om reclame te maken. Het toffe ontwerp trekt de aandacht van mensen, waardoor je eenvoudig positieve reclame maakt met de muismatten die in full colour bedrukt zijn.

Muismatten in hoge kwaliteit laten bedrukken

Bij muismatten.nl willen we dat je een prachtig promotiemiddel of relatiegeschenk hebt en daarom bedrukken we al onze producten in hoge kwaliteit. De producten in ons assortiment zijn hoogwaardig en ook aan de opdruk besteden we veel aandacht. We selecteren de juiste druktechniek of druktechnieken voor het product, waar je bij het bestellen uit kunt kiezen. Met deze moderne druktechnieken weten we zeker dat je ontwerp goed uit de verf komt op de door jou gekozen muismatten. Hoogwaardige promotiemiddelen maken de beste indruk en daarom bestel je bedrukte muismatten als giveaway of relatiegeschenk bij muismatten.nl.