RGB muismatten

Ben je op zoek naar opvallende muismatten als relatiegeschenk? Overweeg dan onze RGB muismatten. Deze muismatten zijn uitgerust met instelbare LED-verlichting met diverse effecten. Ze worden vaak gebruikt door gamers, maar zijn ook perfect als verfraaiing van de thuiswerkplek. Ze zijn alleen verkrijgbaar in het zwart en kunnen groot bedrukt worden met een logo of andere opdruk. Bedrukte RGB muismatten zijn niet alleen populair bij gamers, maar ook bij thuiswerkers!RGB gaming-muismat zwart

RGB gaming-muismat

Onbedrukt € 25.86 per stuk (5 stuks)

Bedrukt € 27.21 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 17.71

Prijs per stuk
€ 17.7€ 17.8
Kleur
(1)
Materiaal
(1)

RGB muismat met LED verlichting

rgb muismatten met logo Onze RGB muismatten worden ook wel lichtgevende muismatten genoemd. Dat komt omdat de rand van de muismatten van verlichting is voorzien. Het is mogelijk om de verlichting aan te passen aan de wensen van de gebruikers. Je hebt de keuze uit meer dan 10 standen.Dit kan variëren van statische kleuren tot dynamische lichteffecten, zoals golven. Sommige RGB muismatten kunnen worden gesynchroniseerd met games, waarbij de verlichting reageert op in-game gebeurtenissen. Ze staan daarom ook wel bekend als gaming muismatten.

RGB gaming muismat bedrukken

Deze RGB muismatten met LED zijn alleen verkrijgbaar in het zwart. Vanwege het grotere formaat kunnen ze ook groot bedrukt worden met jouw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of andere opdruk. Het is ook mogelijk om stukje tekst te combineren met een logo. Met bedrukte muismatten met logo heb je een uniek relatiegeschenk voor jouw doelgroep. Of jouw doelgroep bestaat uit personeel of gamers maakt niet uit, iedereen zal blij worden van deze lichtgevende muismatten!

Meer weten of nog vragen?

Wil je meer weten over RGB muismatten of heb je nog andere vragen? Met onze expertise helpen wij je graag. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl.