Bureau onderleggers bedrukken

Wil je jouw relaties verrassen of je personeel een nuttig artikel geven? Laat dan bureau onderleggers bedrukken! Ze bieden voldoende ruimte voor zowel een toetsenbord als een muis, beschermen je bureau tegen krassen en komen bijzonder goed van pas op oneffen oppervlakken. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Onze bureau onderleggers bedrukt met jouw logo zijn essentieel voor iedere werkplek, zowel thuis of op kantoor.Faro Cork Deskpad Kurk

Faro Cork Deskpad Kurk

Onbedrukt € 15.63 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 19.47 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 12.19

Prijs per stuk
€ 12.1€ 12.2
Kleur
(1)
Materiaal
(1)

Voordelen van gepersonaliseerde bureau onderleggers

bureau onderleggers met opdruk Onze bureau onderleggers met logo bieden verschillende voordelen voor een georganiseerde en functionele werkplek, zoals:

  • Bescherming van het bureau tegen krassen, deuken en andere beschadigingen;
  • Bieden een stabiele ondergrond en een gelijkmatig schrijfoppervlak;
  • Bureau onderleggers bieden uitgebreide personalisatiemogelijkheden.

Bureau onderleggers laten bedrukken

Onze bureau onderleggers bieden uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Je kunt niet alleen de kleur en het materiaal kiezen, maar ze kunnen ook volledig naar wens bedrukt worden. Dit kan all-over en full colour, maar ook subtiel op een positie in de hoek. Hoewel een volledige bedrukking misschien aantrekkelijk lijkt, is onze ervaring dat deze niet snel worden gebruikt door de ontvangers. Deze geven liever de voorkeur aan bedrukte bureau onderleggers die wat rustig ogen, zodat het niet afleid tijdens het werken. Laat bureau onderleggers bedrukken en zet ze in als relatiegeschenk of promotiemateriaal!

Meer weten of nog vragen?

Wil je meer weten over bureau onderleggers bedrukken, andere muismatten laten bedrukken of heb je nog andere vragen? Met onze expertise helpen wij je graag. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl.