Ergonomische muismatten

Wil je laten zien dat je om de gezondheid en vitaliteit van relaties en personeel geeft? Kies dan voor ergonomische muismatten. Belangrijk kenmerk is het kussentje met gel dat dient als ondersteuning voor de pols en arm. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en ze kunnen naar wens bedrukt worden. Deze bedrukte ergonomische muismatten dragen niet alleen bij aan de gezondheid en vitaliteit, maar ook aan een positieve merkervaring en merkherkenning.Muismat Minet blauw

Muismat Minet

Onbedrukt € 1.97 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 2.45 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 1.81

Ergonomische eva muismat Ergopad zwart

Ergonomische eva muismat Ergopad

Onbedrukt € 1.52 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 4.31 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 1.86

Kaishen Muismat Van Kurk Natuurlijk

Kaishen Muismat Van Kurk Natuurlijk

Onbedrukt € 3.81 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 4.32 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.10

Muismatten laten bedrukken in de kleur rood

Muismatten laten bedrukken in de kleur

Onbedrukt € 3.87 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.60 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 3.30

Gong Muismat (Kobalt) Blauw

Gong Muismat

Onbedrukt € 4.22 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 4.77 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.33

Prijs per stuk
€ 1.8€ 3.4
Kleur
(3)
(1)
(1)
(3)
(1)
(4)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)

Ergonomische muismatten met pols en armondersteuning

ergonomische muismat met logo De ergonomische muismat is voorzien van een geïntegreerde polssteun. Deze steun moet de pols en arm ondersteunen tijdens het gebruik van de muis. Dit helpt om de druk op de polsen te verminderen en het risico op pijnlijke RSI klachten te verminderen. Ze zijn dus speciaal ontworpen om een bijdrage te leveren aan een gezondere werkhouding. Daarmee zijn ze onmisbaar op ieder bureau, zowel thuis als op kantoor, waarmee het kantoorartikel interessant is om reclame mee te maken.

Keuze uit verschillende materialen

Onze ergonomische muismatten met polssteun worden gemaakt van verschillende materialen, zoals kurk, kunstleder en EVA. Wil je zoveel mogelijk stuks voor je geld, kies dan voor EVA. Gaat de voorkeur uit naar duurzaamheid, dan is kurk de juiste keuze. En als je een luxueuze uitstraling wilt, dan kies je voor kunstleer. Kies je voor een van onze voorradige opties, dan kies je voor muismatten met snelle levering.

Ergonomische muismat bedrukken

Afhankelijk van de keuze qua materiaal, zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal bekende basiskleuren. Vervolgens kunnen wij de ergonomische muismatten bedrukken met logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. De bedrukking kan geplaatst worden op zowel het vlakke deel van de muismat als de polssteun. Het geven van ergonomische muismatten als relatiegeschenk kan bijdragen aan een gezondere werkomgeving en kan resulteren in een positieve associatie met jouw bedrijf.

Meer weten of nog vragen?

Wil je meer weten over ergonomische muismatten of heb je nog andere vragen? Met onze expertise helpen wij je graag. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl.