Gaming muismatten

Op zoek naar een relatiegeschenk of promotiemateriaal voor gamers? Overweeg dan gaming muismatten. Ze zijn speciaal ontworpen om de prestaties van gamers te verbeteren, zoals grotere afmetingen, speciaal oppervlak voor optimale prestaties van de muis en ingebouwde verlichting. Je hebt de keuze uit diverse modellen en ze kunnen naar wens bedrukt worden met een logo. Als relatiegeschenk voor gamers is een bedrukte gaming muismat doelgericht en kan het bijdragen aan een positieve associatie met je merk, vooral als je merk geassocieerd wordt met gaming.XXL Gaming pad zwart

XXL Gaming pad
  • Drukmethode: Zeefdruk
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Drukafmeting: 30 x 20 cm

v.a. € 7.01

RGB gaming-muismat zwart

RGB gaming-muismat
  • Drukmethoden: Transfer en Digitale transfer
  • Bedrukbaar in Full color
  • Drukafmeting: 200 x 150 mm

v.a. € 17.82

Prijs per stuk
€ 7€ 17.9
Kleur
(2)
Materiaal
(1)
(1)

Kenmerken van de muismatten voor gamers

bedrukte gaming muismat De game muismatten zijn gemaakt om de prestaties van gamers te verbeteren, zoals een glad oppervlak voor soepele bewegingen met de muis en vaak een groter oppervlak. Dit komt nauwkeurige en snelle bewegingen tijdens het gamen ten goede. Sommige gaming muismatten zijn uitgerust met extra functies en kenmerken, zoals RGB muismatten met ingebouwde verlichting en of muismatten met gelvulling voor polsondersteuning. Ze bieden extra comfort, wat ideaal is voor gamers die urenlang achter de computer zitten.

Gaming muismat bedrukken

De gaming muismat kan gemaakt worden in iedere gewenste kleur. Ook in de kleur van jouw huisstijl, branding of campagne, zodat je deze volledig met elkaar kunt uitlijnen. Laat de gaming muismat bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of andere opdruk en je hebt een geweldig geschenk voor fanatieke gamers.

Game muismatten als geschenk voor fanatieke gamers

Bij het overwegen van het bedrukken en inzetten van gaming muismatten als relatiegeschenk, is het belangrijk om de doelgroep in gedachten te houden. En ervoor te zorgen dat het geschenk aansluit bij hun interesses en behoeften. Zo wordt een bedrukte gaming muismat als computeraccessoire graag ontvanger door fanatieke gamers. Je kunt ook bureau onderleggers laten bedrukken, want deze worden ook vaak door gamers gebruikt en hebben vergelijkbare eigenschappen. .

Meer weten of nog vragen?

Wil je meer weten over gaming muismatten of heb je nog andere vragen? Met onze expertise helpen wij je graag. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl.