Custom muismatten

Wil je opvallende muismatten die echt indruk maken op de ontvanger? Kies dan voor custom muismatten. Je kunt niet alleen het materiaal kiezen, maar ook de vorm van het matje. Je kunt denken aan een vorm die centraal staat voor je bedrijf of campagne, zoals de vorm van een product. Vervolgens kunnen ze volledig naar wens bedrukt worden, ook all-over en full color. Met deze custom made muismatten op maat weet je zeker dat je een blijvende indruk achter laat!Custom muismat in eigen vorm

custom muismat bedrukken Heb je al nagedacht over de vorm van de muismatten? Vrijwel alles is mogelijk. Veel gekozen vormen zijn de vorm van een nieuw product of een vorm die symbool staat voor je bedrijf. Voor een makelaarskantoor hebben wij muismatten in de vorm van een huisje gemaakt en deze volledig naar wens bedrukt in full colour met het door de makelaar aangeleverde ontwerp. Geweldig voor personeel en voor klantrelaties!

Zelf muismat ontwerpen? Houd rekening met deze tip!

Ga je zelf de muismat ontwerpen? Houd dan wel rekening met de eindgebruiker. Je wilt bijvoorbeeld niet dat diegene met de muis van de mat afglijdt. We raden aan om minimaal een aaneengesloten oppervlakte van Ø19 cm aan te houden. Zo zorg je ervoor dat de muismat bruikbaar blijft, daardoor daadwerkelijk gebruikt gaat worden en zodoende lange tijd reclame voor je maakt.

Keuze uit verschillende materialen

De meeste custom made muismatten worden gemaakt van stof. Deze stoffen muismatten zijn voorzien van een rubberen onderkant met anti-slip, zodat ze niet wegglijden tijdens het intensief gebruik van de muis. Wil je liever andere materialen, zoals RPET of kurk? Dan is dat ook mogelijk en bovendien een kans om te laten zien dat je actief met milieu bezig bent.

Meer weten of nog vragen?

Wil je meer weten over een custom mousepad of heb je nog andere vragen? Met onze expertise helpen wij je graag. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl.